sdsdsIn perioada 28-29 aprilie 2017, Club Sportiv Karate JKA Romania si sectia de karate shotokan a CSU Brasov a finalizat detaliile tehnice de pregatire in vederea participarii la Campionatele Europene de Karate SKDUN din perioada 5-7 mai ce se vor desfasura in Serbia . Pentru stabilirea ultimelor detalii la Brasov s-a aflat in aceasta perioada shihan Aurel Patru , centura neagra 8 dan , Antrenorul lotului national al Romaniei de Karate SKDUN care a condus ultimele 2 antrenamente .

La finalul pregatirii Arosoae Daria , Puiu Alexaandru si Dragoi Ion au sustinut si promovat primul examen de karate destinat centurilor negre pentru gradul de 1 dan .

Este greu de expus in cuvinte ceea ce simte un antrenor atunci cand un elev ajunge sa promoveze examenul maturitatii in karate ! Centura neagra este o dovada vie ca avem valori in Brasov . Faptul ca astazi avem 3 copii de numai 13 ani care promoveaza acest examen ne arata ca arta mainilor goale se practica cu succes de la varste foarte fragede . Dragoi Ion , Arosoae Daria si Puiu Alexandru au o vechime in karate de peste 7 ani fiecare iar palmaresul sportiv al acestor copii cumulat este de peste 300 medalii sportive. Ii felicit pentru promovare si nu vreau sa inchei fara a le multumii celor 37 sportivi care au participat la aceasta pregatire . a declarat media sensei Dragos Chiru 4 dan .

Sportivii participanti la pregatire :uuuuuuu

Spumă Andreea
Spuma Stefan
Creţu Anca
Chirieac Cosmin
Puiu Alexandru
Tudor Astion
Olteanu Daria
Giurgiu Casian
Stoica Mario
Stoica Alin
Stoica Robert
Poteras Liviu
Poteras Luca
Poteras Matteo
Stroe Victor
Dragoi Ion Mircea
Maftei Gabriel
Tudor Daniel
Ghemea Andreea
Ghemea Ionut
Toma Octavian
Iusein Yasmine Ruxandra
Arosoae Daria
Surubariu Răzvan Alexandru
Arosoae Alexandru
Zarnescu Robert Constantin
Sterns David
Burlan Darius  Darius
Bagu David
Petriceanu Teodor
Codrut Petriceanu
Sfirloaga Andrei-Alexandru
Ion  Andrei
Besleaga  Marcel
Baiu  Vlad
Tudorache  Patrick
Bacalu Andrei