Sala Polivalentă din Focşani a găzduit, pentru al doilea an consecutiv, Cupa Satori 2011, la kata şi kumite.

Evenimentul a fost organizat de clubul CSM Focşani sub atenta îndrumare a lui Daniel Fusaru. La competiţie au luat parte peste 300 de concurenţi, de la 25 de cluburi din toată ţara. La concurs a fost prezent şi preşedintele Federaţiei Internaţionale SKDUN, shihan Aurel Pătru (7 DAN).

Clubul braşovean JKA România, condus de sensei Dragoş Chiru, a luat parte la acest eveniment, deplasând un lot de 12 sportivi. Tinerii luptători de sub Tâmpa au reuşit, din nou, să impresioneze, câştigând 15 medalii (3 de aur, 4 de argint şi 8 de bronz). Karateka Adina Seitz a ieşit, din nou, în evidenţă, luând aurul atât la kata, cât şi la kumite, în timp ce Sandu Cezar a terminat primul la kata.
Medaliati cu aur
 1. Seitz Adina - kata
 2. Seitz Adina - kumite
 3. Sandu Cezar - kata
Medaliati cu argint 
 1. Budasu David -kumite
 2. Dragoi Ion - kata
 3. Maftei Gabriel - kata
 4. Ivan Bogdan - kata
Medaliati cu bronz 
 1. Budasu David - kata
 2. Puiu Alexandru - kumite
 3. Doroftei Robert - kumite
 4. Pomirleanu Sebastian - kumite
 5. Orban Timeea - kata
 6. Orban Timeea - kumite
 7. Ivan Bogdan - kumite
 8. Busteaga Diana - kumite

Pentru JKA a fost o competiţie grea, în care au confirmat campionii europeni. Evoluţii spectaculoase au avut Maftei Gabriel, la kata, şi Doroftei Robert, la kumite. Şi restul lotului a urcat pe podium, ceea ce este îmbucurător pentru viitorul JKA.

Le mulţumesc sportivilor mei pentru coeziunea lotului, rezultatele obţinute şi pentru modul profesionist în care abordează evenimentele în care clubul JKA este angrenat
", a declarat Dragoş Chiru.