cupa transilvania2010Clubul Sportiv „Budo Maris“, sub directa supraveghere a Federaţiei Române de karate WKC, a organizat, la Sighişoara, Cupa „Transilvania“ WKC interstiluri.
Evenimentul s-a desfăşurat în zilele de 27 şi 28 martie 2010, în Sala Sporturilor din Sighişoara. La Cupa „Transilvania“ s-au înscris peste 250 de sportivi şi un număr de 17 echipe, de la 20 de cluburi din toată ţara.
Competiţia a fost inclusă în calendarul Federaţiei WKC şi recunoscută de Agenţia Naţională pentru Sport. Braşovul a fost reprezentat la eveniment de Clubul Sportiv de karate JKA România, sub conucerea lui sensei Dragoş Chiru. Sportivii JKA au reuşit să cucerească nu mai puţin de cinci medalii.
Astfel, sportivul Alin Olaru a câştigat medalia de aur la kumite, la categoria 11-12 ani, reuşind să-şi surclaseze cei 19 adversari într-o manieră clară.
Miruna Vlaicu a reuşit să obţină bronzul la kumite, categoria 13-14 ani, şi bronzul la kata individual. Sandu Cezar a câştigat medalia de bronz la kata individual, la 9-10 ani. Tot pe locul trei s-a clasat şi luptătorul Octavian Jicmon, la kata individual, categoria 11-12 ani.
Pentru clubul braşovean au mai punctat şi Sebastian Pomirleanu, locul 4 kata, 9-10 ani, precum şi Daniela Vlase, care s-a clasat tot pe 4, la kata, categoria 13-14 ani individual .