campionatul national echipe 2012Sala Polivalenta din Voluntari a fost gazda in data de 17 noiembrie 2012 a ultimei etape nationale din calendarul Federatiei Romane de Arte Martiale departamentull SKDUN . Campionatul national destinat echipelor a aliniat la start 31 cluburi si un numar total de peste 500 concurenti care si-au etalat maestria la probele de kata , kumite si mixt echipe .

Clubul brasovean JKA Romania sub comanda antrenorului Dragos Chiru 3 dan a deplasat la acest eveniment un lot format din 20 sportivi la finalul concursului reusind sa stranga un bilant de 20 medalii ( 4 aur , 16 bronz ).

Pentru al doilea an consecutiv echipa de cadeti formata din sportivii Muntean Bogdan , Sandu Cezar , si Pomirleanu Sebastian au castigat medaliile de aur la proba de kata categoria cadeti 6-4 kyu .

Tot pe prima trapta a podiumului a urcat si sportiva Seitz Adina la proba de kumite categoria junioare -53 kg alaturi de Miliu Malina si Tanase Livia ( sportive legitimate la Karate Dinamic Constanta ) .

Debutantii la un campionat national Bacalu Andrei , Bacalu George si Stoleru Stefan si-au adjudecat medaliile de bronz la proba de kata , categoria copii 9-8 kyu .

Tot pe treapta a III a a podiumului sau clasat si echipele :

Dragoi Ion , Bacalu Andrei si Puiu Alexandru la proba de kata , categoria 7-6 kyu.

Mihalache Mihai , Bacalu George si Besleaga Marcel la proba de kata , categoria cadeti 9-7 kyu.

Seitz Adina , Demeter Denisa si Busteaga Diana la proba de kumite , categoria cadete + 45 kg.

Maftei Gabriel , Doroftei Robert si Petcu Alexandru la proba de kumite , categoria cadeti - 52 kg.

Vlaicu Miruna alaturi de ( Miliu Malina si Tanase Livia de la clubul Karate Dinamic Constanta ) la proba de kumite , categoria junioare +53 kg.

Campionatul national destinat echipelor a prilejuit Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret sa premieze antrenorul Chiru Dragos si sportiva Seitz Adina pentru medalia de aur si cele 2 medalii de bronz obtinute la recentele Campionate Mondiale din Italia cu suma de 5040 lei ( cate 2520 lei pentru fiecare ) , asigurand totodata participarea sportivei in luna decembrie la Gala Nationala SKDUN cu sanse mari de a devenii cea mai buna sportiva cadeta din Romania in anul 2012.