Campionatul European de karate shotokan ISKF s-a desfăşurat în weekend, la Braşov, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi“. La eveniment au participat peste 400 concurenti din România, Noua Zeelanda, Germania, Italia, SUA, Moldova şi Israel, care au concurat la kata şi kumite individual, kata şi kumite echipe .
Prima zi a concursului a fost destinata probelor de kata si kata echipe, iar în ziua a doua au fost programate probele de kumite şi kumite echipe.
Clubul Spotiv Karate JKA Romania, sub comanda lui Chiru Dragoş – 3 dan, a deplasat în lotul României 13 sportivi, care au făcut spectacol şi au urcat pe podium nu mai puţin de 22 ori!
MEDALIATI CU AUR :
 1. SANDU CEZAR - KATA
 2. SANDU CEZAR - KATA ECHIPE
 3. MUNTEAN BOGDAN - KATA ECHIPE
 4. POMIRLEANU SEBASTIAN - KATA ECHIPE
 5. DRAGOI ION - KATA
 6. MAFTEI GABRIEL - KUMITE
 7. VLAICU MIRUNA - KUMITE
 8. ROTARU RAZVAN - KUMITE ECHIPE
 9. IVAN BOGDAN - KUMITE ECHIPE
 10. ARISTIDE IGNATESCU - KUMITE ECHIPE ( membru FRAM )
 11. KOSA ARPAD - KUMITE ECHIPE ( antrenor ISKF )
MEDALIATI CU ARGINT
 1. NEGRU DAN - KATA
 2. SEITZ ADINA - KATA
 3. DOROFTEI ROBERT - KATA
 4. IVAN BOGDAN - KUMITE
MEDALIATI CU BRONZ
 1. IVAN BOGDAN - KATA
 2. VLAICU MIRUNA - KATA
 3. MUNTEAN BOGDAN - KATA
 4. DOROFTEI ROBERT - KUMITE
 5. ROTARU RAZVAN - KATA ECHIPE
 6. SEITZA ADINA - KATA ECHIPE
 7. VLAICU MIRUNA - KATA ECHIPE
A fost o competitie extrem de dificilă, în care elevii mei şi-au spulberat pur şi simplu aproape toţi adversarii. Am avut un moral ridicat dupa participarea de la Campionatul Mondial din Germania, iar pregatirea din vara si-a aratat pe deplin roadele“, a declarat sensei Dragoş Chiru.
De remarcat este aurul adus la echipele de seniori kumite cu ajutorul lui Kosa Arpad antrenor ISKF si Aristide Ignatescu , dar si Rotaru Razvan si Bogdan Ivan ca rezerva .