În 18 decembrie 2017, de la ora 17.00, la Cercul Militar Brașov, Asociația Art Respect a creat o seară specială, un adevărat sincretism al artelor în cadrul celei de-a II-a Ediții a Galei Premiilor Art Respect. Au fost răsplătiți cu diplome și distincții toți cei care au creat, au promovat sau doar au susținut arta în toate formele sale. De la oficialități și artiști până la promotori ai artei tradiționale, toți au fost premiați și evidențiați în cadrul unui eveniment ce s-a desfășurat sub semnul eleganței și al rafinamentului.

Una dintre noutățile acestei Gale a fost premierea artei culinare prin intermediul celor mai renumiți chefi prezenți la eveniment, asta în timp ce partenerii Guerrilla Cooking Brașov au cucerit audiența cu apariția lor, dar și papilele gustative ale celor prezenți.

Nici jurnaliștii brasoveni nu au fost uitați, fiind premiați cei care au evidențiat de-a lungul timpului arta prin intermediul publicațiilor, radio-urilor sau al televiziunilor pe care le reprezintă.

Momentele speciale au fost puse în scenă de artiștii prezenți la eveniment. De la dans si actorie până la muzică si lansarea unor colecții fashion, cu participarea specială a reprezentantei României la Miss Diamond of the Wold 2017, toate vor face parte din visul unei seri de iarnă, completat cu degustări culinare și de vinuri, ateliere de creație handmade, expoziții de arta plastică și momente literare.

Gala Premiilor Art Respect a premiat și nume cunoscute și de tradiție în diferite arte, iar pe scenă, printre invitații speciali ai evenimentului, s-a numărat și Marian Stere, autorul poate al celei mai renumite piese pentru copii „Nu mi-e frică de bau-bau”, redactor Radio România Internațional și câștigătorul Premiului I al Festivalului „Crizantema de Aur 2017”, Edtiția cu numărul 50.

Tot pe scena Galei Premiilor Art Respect si-a facut apariția și interpretul român care a obținut cel mai mare punctaj pentru România din istoria participărilor noastre la Eurovision, Mihai Trăistariu, care a suținut și un recital. Mihai este singurul artist român care are două stele pe bulevardul celebrităților, una în Malta și una în România, la Mangalia. Acesta a fost desemnat de trei ori „Cea mai bună voce din România” și de cinci ori „Cea mai bună voce masculină din România.

Trofeul Art Respect pentru sport a revenint clubului CS Karate JKA Romania si CSU Brasov prin sportivii antrenati de Chiru Dragos , sportivi care au bifat in anul 2017 podiumul national si international nu mai putin de 356 ori ( 98 medalii de aur ) . Publicul a fost incantat de o mica demonstratie de karate oferita de Olteanu Daria , Arosoae Daria , Poteras Luca si Bacalu Andrei .