Cupa Romaniei si Cupa de Toamna SKDUN Complexul sportiv Apollo din Bucuresti a gazduit in data de 8 septembrie 3 evenimente majore pentru departametul de karate SKDUN din cadrul Federatiei Romane de Arte Martiale . Cupa Romaniei pentru categoriile de tineret si seniori , Cupa de Toamna pentru copii , cadeti si juniori si Selectia pentru stabilirea lotului national al Romaniei ce se va deplasa in luna octombrie la Campionatele Mondiale de Karate SKDUN in Republica Moldova .

Intr-o atmosefara destinsa 300 sportivi s-au intrecut pe

DRAGON DO SITEOraşul Târgu Mureş a fost gazda "Cupei Dragon Do", un ultim test înaintea Campionatului National de Karate WUKF pentru copii, competiţie care se va desfăşura la Sighisoara în perioada 24-25 martie 2018.
Cupa "Dragon Do", aflată la cea de-a saptea ediţie, a avut loc sâmbătă, 17 martie, la Sala Sporturilor din Târgu Mureş, intrarea spectatorilor fiind liberă, anunţă  de organizatorii - clubul 'Dragon Do', Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Mureş şi Primăria Tg. Mureş.
Cupa

DSC 0380Orasul Pucioasa a gazduit in 10 martie 2018 editia a II a a Cupei Bailor Pucioasa la Karate WUKF . Competitia dedicata categoriilor de copii, minicadeti , cadeti , juniori si seniori a alineat la start 300 sportivi din 20 cluburi care s-au intrecut la probele individuale de kihon , kata si kumite .

Principalul organizator local CS Kidava coordonat de sensei Leurzeanu Vasile a organizat turneul ca un test de verificare pentru Campionatele Nationale de Karate WUKF ce vor urma peste doua

dojo 2018Sala Apollo din Capitală a găzduit, sambata 17 februarie 2018, Cupa Dojo – Casa Panciu la karate, o competiţie care a reuşit să atragă 569 de sportivi participanţi din 31 de cluburi, aparţinând de patru federaţii de specialitate. Într-o perioadă în care discipline sportive de tradiţie în România îşi organizează campionatele naţionale cu până în o sută de competitori, emulaţia creată în jurul unei competiţii de acest gen relevă existenţa unui adevărat fenomen.

Organizată de antrenorul

cupa romana de autoaparareCupa României la Autoapărare a strans in sala de sport a liceului "George Moroianu"din localitatea Sacele aproximativ 500 sportivi , concurenți din Constanța, Iași, Sfântu Gheorghe, Brașov, Timișoara, si un numar de 36 cluburi din toate colțurile țării. Evenimentul desfasurat pe durata a doua zile, in perioada 3-4 februarie a fost supervizat de sensei Ilie Nicusor , presedintele CS Shin Do Brasov .

Data de 4 februarie a fost destinata probelor de karate (kihon , kata si kumite ) unde clubul

DSC 0333Sala Sporturilor "Paul Banica" din Tirgoviste a gazduit in data de 18 noiembrie 2017 editia cu numarul 24 a Cupei Shorin WUKF . Evenimentul s-a organizat sub egida Federatiei Romane de Karate WUKF si a alineat la startul competitiei 400 sportivi din 27 cluburi . Prezenta unui numar impersionant de oficialitati la deschiderea oficiala a competitiei a facut din acest eveniment unul din cele mai mari concursuri din federatia WUKF . Presedintele Federatiei Romane de Karate  WUKF dl. Liviu

DSC 0286Sala sporturilor din comuna Balaceanca a gazduit in data de 9 septembrie 2017 selectia lotului national de karate care va face deplasarea peste 4 saptamani la Campionatele Mondiale de Karate SKDUN din Ungaria .

In paralel cu selectia lotului national s-a desfasurat Cupa Romaniei destinata categoriilor de tineret si seniori dar si Cupa de Toamna destinata categoriilor de copii , minicadeti, cadeti si juniori.

Ultimele 2 evenimente au strans la probele de kata si kumite 370 sportivi din 30

Dragoi Ion Sâmbăta aceasta s-a desfăşurat, la Sala Polivalentă din Alexandria, una din competiţiile devenite de tradiţie la nivelul karateului naţional, Cupa CS Teleorman & Kanazawa Alexandria. Organizată de clubul sportiv Teleorman si  clubul sportiv Kanazawa din Alexandria (preşedinte şi antrenor emerit Ionel Ganea – centura neagră 5 Dan), alături de Federaţia Română de Arte Marţiale, prin compartimentul SKDUN, competiţia a beneficiat de un număr foarte mare de participanţi, 300 de competitori

DSC 0645Sute de sportivi din cele 19 cluburi ale Federaţiei Române de Arte Marţiale (departamentul SKDUN) au luat cu „asalt” Braşovul, sâmbătă, 18 martie, Sala Sporturilor „DP Colibaşi” care a găzduit Cupa CSU Braşov al departamentului de Karate SKDUN destinata probelor de kata si kumite individual si kata echipe.

La deschiderea oficială s-a aflat si preşedintele federaţiei Mondiale de Karate SKDUN, Pătru Aurel iar cu prilejul cupei a fost consemnată şi o premieră, fiind prima dată când Clubul