DSC 0333Sala Sporturilor "Paul Banica" din Tirgoviste a gazduit in data de 18 noiembrie 2017 editia cu numarul 24 a Cupei Shorin WUKF . Evenimentul s-a organizat sub egida Federatiei Romane de Karate WUKF si a alineat la startul competitiei 400 sportivi din 27 cluburi . Prezenta unui numar impersionant de oficialitati la deschiderea oficiala a competitiei a facut din acest eveniment unul din cele mai mari concursuri din federatia WUKF . Presedintele Federatiei Romane de Karate  WUKF dl. Liviu

DSC 0286Sala sporturilor din comuna Balaceanca a gazduit in data de 9 septembrie 2017 selectia lotului national de karate care va face deplasarea peste 4 saptamani la Campionatele Mondiale de Karate SKDUN din Ungaria .

In paralel cu selectia lotului national s-a desfasurat Cupa Romaniei destinata categoriilor de tineret si seniori dar si Cupa de Toamna destinata categoriilor de copii , minicadeti, cadeti si juniori.

Ultimele 2 evenimente au strans la probele de kata si kumite 370 sportivi din 30

Dragoi Ion Sâmbăta aceasta s-a desfăşurat, la Sala Polivalentă din Alexandria, una din competiţiile devenite de tradiţie la nivelul karateului naţional, Cupa CS Teleorman & Kanazawa Alexandria. Organizată de clubul sportiv Teleorman si  clubul sportiv Kanazawa din Alexandria (preşedinte şi antrenor emerit Ionel Ganea – centura neagră 5 Dan), alături de Federaţia Română de Arte Marţiale, prin compartimentul SKDUN, competiţia a beneficiat de un număr foarte mare de participanţi, 300 de competitori

DSC 0645Sute de sportivi din cele 19 cluburi ale Federaţiei Române de Arte Marţiale (departamentul SKDUN) au luat cu „asalt” Braşovul, sâmbătă, 18 martie, Sala Sporturilor „DP Colibaşi” care a găzduit Cupa CSU Braşov al departamentului de Karate SKDUN destinata probelor de kata si kumite individual si kata echipe.

La deschiderea oficială s-a aflat si preşedintele federaţiei Mondiale de Karate SKDUN, Pătru Aurel iar cu prilejul cupei a fost consemnată şi o premieră, fiind prima dată când Clubul

DSC 0159La sfarsitul saptamanii a avut loc la Sfantu Gheorghe a XII a editie a Cupei Master la karate WKF . La competitie au participat 200 sportivi din 19 cluburi . Sub egida Federatie Romane de Karate si cu organizarea CS Master Karate coordonat de Pakocs Ferenc 4 DAN , sportivii au concurat timp de 9 ore la probele de kata individual si echipe , kumite WKF si ippon si makiwara .

JKA Romania a fost reprezentat la acest eveniment de sectia de karate shotokan a CSU Brasov cu un numar de 15 sportivi

DSC 0423Club sportiv Karate JKA Romania si sectia de Karate Shotokan a CSU Brasov s-a aflat in data de 18 februarie 2017 ,la Cupa Dojo Casa Panciu destinata participantilor de karate din intreaga tara . Cu 430 sportivi alineati la start ,evenimentul coordonat de Sorin Dumitrescu 6 dan ,se inscrie in calendarul celor mai puternice competitii nationale din Romania.

Intrecerile s-au desfasurat pe toate categoriile de varsta la probele de kata si kumite individual .

Clubul nostru a deplasat la acest

DSC 0341Peste 290 de sportivi s-au strans in acest wekeend in orasul Pucioasa pentru a participa la prima editie a Cupei Bailor Pucioasa la Karate WUKF .Evenimentul desfasurat in sala de sport a Liceului Tehnologic Pucioasa sub egida Federatiei Romane de Karate WUKF ,cu organizarea Clubului Sportiv Karate Kidava a alineat la start 14 cluburi sportive , care s-au intrecut pentru medaliile de aur la probele de kihon ,kata si kumite .
JKA Romania si CSU Brasov a deplasat la acest eveniment 28 sportivi

DSC 0524Sala de sport a Scolii Gimnaziale Nr. 9 din Brasov a gazduit in data de 26 noiembrie 2016 prima editie a Cupe I Love Karate . Competitia nascuta din dorinta noastra de a lucra tematic cu sportivii de centuri albe, galbene, oranj si verzi , a alineat la start 80 sportivi din Brasov , Ploiesti si Breaza .

Concursul s-a desfasurat tematic pentru probele de kihon perechi sincron si kumite kogo individual .

Evenimentul a reusit sa stranga in aceiasi sala pentru prima data toate generatiile JKA

SHORINFederatia Romana de Karate WUKF a organizat in 19 noiembrie 2016 editia cu numarul XXIII a Shorin Ryu Karate Open Cup WUKF. Evenimentul organizat in Localitatea Targoviste cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita si al Asociatiei de Shorin Ryu Karate a alineat la start 320 sportivi din 22 Cluburi Sportive . Intrecerile s-au defasurat la probele de kata , kihon si kumite  pentru toate categoriile de varsta , si au fost supervizate de Presedintele Federatiei Mondiale de Karate