Ministerul Educatiei Nationale , Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita , Federatia Romana de Karate WUKF si Primaria Municipiului Dambovita au organizat in data de 17 noiembrie 2018 la Sala Sporturilor din Targoviste , Concursul National de Karate Do , Aflat la pozitia CAEN nr.108

La eveniment au participat 400 elevi care s-au intrecut la toate categoriiile de varsta in cadrul probelor competitionale de kata si kumite .

Sub cooordonarea lui Dragos Chiru ,Brasovul a deplasat 4 elevi care impreuna au bifat bodiumul national de 6 ori ( 3 aur ,1 argint, 2 bronz ) .

Scoala Gimnaziala Nr 9 "Nicolae Orghidan" Brasov

  1. BACALU ANDREI Place 1 - [ 80 ] KATA ALL STYLES MALE 13-14 ANI +5...

Sala Sporturilor din localitatea Pitesti a gazduit in perioada 21-23 septembrie 2018 Cupa Romaniei la Karate WUKF destinata categoriilor de copii, cadeti , juniori , seniori si veterani . Sub egida Federatiei Romane de Karate WUKF 54 cluburi au alineat la start nu mai putin de 1200 sportivi care s-au intrecut pe rand la probele de kihon , kata si kumite individual , dar si kata si kumite echipe si rotativ .Evenimentul organizat la Pitesti a fost un ultim test de verificare pentru lotul romaniei care va face deplasarea in luna octombrie la Campionatele Europene de karate WUKF organizate in Malta .

Sectia de karate shotokan a clubului nostru s-a comportat remarcabil obtinand dupa 2 zile de...

Complexul Sportiv Apollo din Bucuresti a gazduit in data de 19 mai 2018 , Cupa Romaniei la Karate SKDUN destinata copiilor , minicadetilor , cadetilor si juniorilor . Sub egida Federatiei Romane de Arte Martiale 430 sportivi din 33 cluburi sportive s-au intrecut la probele de kata si kumite individual . Clubul nostru a deplasat la acest eveniment sectia de karate shotokan formata din 14 sportivi si odata cu acest eveniment a definitivat lotul final care participa peste 4 saptamani la Campionatele Mondiale de karate WUKF din Scotia ( Dragoi Ion , Bacalu Andrei , Poteras Luca si Besleaga Marcel ) .

Revenind la concursul desfasurat la Bucuresti , sportivii nostri au bifat podiumul de 8 ori (...

Federatia Romana de Karate WUKF si CSU Brasov au organizat in perioada 12-13 mai 2018 Campionatele nationale de karate WUKF destinate sportivilor cu varsta de peste 13 ani . La eveniment au participat peste 300 sportivi si 78 echipe iar intrecerile s-au desfasurat pentru probele de kata si kumite individual , kata si kumite echipe .

Clubul nostru a deplasat la acest eveniment sectia de karate shotokan a CSU Brasov coordonata de sensei Dragos Chiru avand ca oaspete pe shihan Marius Gilca 6 dan ( cief instructor IMA Utah -SUA ) .

Cu un total de 23 medalii ,8 medalii in prima zi de kata ( 4 aur si 4 argint ) si 15 medalii in ziua a doua de kumite (8 aur , 5 argint , 2 bronz ) sectia de...

Sambata si duminica are loc la Sighisoara, Campionatul National de Karate WUKF editia 2018, destinat copiilor cu varstele intre 6-12 ani.
Competitia este organizata sub egida Federatiei Romane de Karate WUKF si are o participare record, adunand 652 de sportivi reprezentand 62 de cluburi din tara si un numar de 85 echipe .

Clubul Sportiv Karate JKA Romania va participat la acest eveniment cu sectia de karate shotokan a CSU Brasov cu un lot format din 12 sportivi, 10 dintre acestia concurand sambata la categoriile de varsta 7-10 ani , alti 2 sportivi concurand duminica .

Sportivi de sambata la finalul competitiei au reusit sa aduca acasa 6 medalii, respectiv 5 de argint, una de bronz...

Complexul Sportiv Apollo din Bucuresti a gazduit in perioada 3 -4 martie 2018 ,Campionatele Nationale de Karate SKDUN destinate tuturor categoriilor de varsta . Cu o prezenta masiva de 1000 sportivi din 36 cluburi sportive , evenimentul s-a desfasurat pe durata a doua zile la probele individuale de kata si kumite . Evenimentul coordonat de Presedintele Federatiei Mondiale de Karate SKDUN , shihan Aurel Patru s-a desfasurat sub egida Federatiei Romane de Arte Martiale.

Brasovul a fost reprezentat si de aceasta data de sectia de karate shotokan a CSU Brasov cu un numar de 36 sportivi care la finalul intrecerilor au bifat podiumul de 29 ori ( 5 aur , 10 argint , 14 bronz ) . Astfel clubul de...

Federația Română de Karate WUKF a organizat la Brașov în zilele de 23 și 24 septembrie ediția 2017 a Cupei României pentru copii, minicadeți, cadeți și seniori, la individual și pe echipe, o competiție care a reunit 800 de sportivi de la 56 de cluburi, a declarat Liviu Crișan, președinte FRK WUKF .

''S-au înscris 800 de sportivi de la 56 de cluburi, dar până diseară cred că vom avea circa 60 de cluburi. Sâmbătă au loc întreceri la categorii până la 13 ani, iar duminică la peste 13 ani. Competiția va avea un rol de verificare și nu de selecție pentru campionatul mondial. Acesta era inițial programat în octombrie, dar din păcate s-a mutat între sfârșitul lunii noiembrie și începutul lunii...

Complexul sportiv Apollo din Bucuresti a gazduit in data de 8 aprilie 2017 , Cupa Romaniei la Karate SKDUN destinata categoriilor de copii , minicadeti , cadeti si juniori . Concursul desfasurat pentru probele de kata si kumite individual a alineat la start 800 sportivi din 39 cluburi . Evenimentul defasurat in paralel cu Campionatele Europene de Karate WUKF din Cluj a oferit posibilitatea clubului nostru de a deplasa un lot restrans de sportivi format din 9 copii ,care la finalul intrecerilor au bifat podiumul de premiere de 9 ori ( 1 aur , 1 argint, 7 bronz ) .

Sportivii au fost coordonati impecabil la acest eveniment de senpai Ivan Bogdan in calitate de instructor .

Rezultate Tehnice...