Campionatul European si Cupa Europei pentru Kohai SKDUN

Campionatul European si Cupa Europei pentru Kohai SKDUN
Dragi colegi
Va transmit informatii despre Campionatul European de Karate SKDUN si Cupa Europei pentru Kohai, care va avea loc in perioada 13 - 15 Aprilie 2018 in Dabrowa Gornicza, Polonia!
Prefer sa fac acest lucru mai devreme in asa fel incat sa puteti sa va organizati din timp si sa avem o deplasare usoara si plina de succes!
Deplasarea va costa 240 euro/persoana in care sunt incluse transportul si cazarea la un hotel bun de minim 3 stele cu mic dejun inclus. Taxele de concurs se platesc separat si sunt: 25 Euro pentru kata individual, 25 de euro pentru kumite individual si 15 euro/sportiv pentru fiecare proba de kata sau kumite echipe la care participa.
Deplasarea se va face cu autocarul, dureaza aproximativ 15 ore,
O sa deschid in curand sistemul de inscriere ca sa centralizez toti sportivii si am sa va rog ca pana in data de 24 februarie sa-mi trimiteti listele cu sportivii participanti, pentru ai centraliza si a vedea care sunt cei care vor intra la selectie ( selectia se face doar pentru campionatul european, si in principal se va folosi ranking-ul de la competitiile internationale). Daca va fi cazul se va face selectia cu ocazia campionatului national, 03 martie (sambata) dimineata, pana incepe concursul!
Sportivii care vor intra la selectie ( sau echipele de kata ) vor fi anuntati/anuntate pana in data de 27 februarie!
Multumesc pentru intelegere,
Cu respect,
Shihan

Informatii eveniment

Inceput 13-04-2018
Sfarsitul evenimentului 15-04-2018
Data inceperii inregistrarilor 02-02-2018
Locuri disponibile 17
Locuri ocupate 16
Locuri neocupate 1
Data finalizarii inscrierilor 24-02-2018 01.00
Preț 240 Euro + 25 Euro /proba
Locul de desfasurare Polonia
Nu mai acceptam inscrieri pentru acest eveniment !

Hartă de localizare